Страници

Архив

вторник, 21 ноември 2017 г.

Перфектното вино за всеки празник, според аукцион на Sotheby's


www.clairebg.com

Празниците се задават с пълна сила. За да се подготвите перфектно за тях Sotheby's организира аукцион на 2 декември в Ню Йорк за най-добрите и редки вина за този сезон. Предлаганата гама от прекрасни вина е забележителна и обхваща райони от цялото земното кълбо. Всеки празник от Деня на Благодарността до Нова година изисква различна бутилка вино, за да бъде перфектно допълнен. За щастие специалистите по вино на Sotheby's са преценили правилния избор за всяко събиране, независимо дали сте домакин или сте гост и искате да донесете мил подарък.
Ето няколко празнични вина от листа на аукциона:


Коледна вечеря
Сред най-ценните на аукциона е елегантната бутилка Chambertin на Domaine Armand Rousseau. Вашите гости ще бъдат зашеметени от това великолепно вино, а Вие ще сте радостни да споделите с тях Коледната трапеза.
Цена 12000–16000 $.


Новогодишно парти
Шампанското Krug Grande Cuvee е просто казано най-доброто шампанско с многобройни реколти, иделано за последната вечер на 2017 г. 
 Цена 169 $.



Денят за украса на Коледното дърво
Златните вечери ще станат уютни завинаги с върховите нотки на Armagnac Castarède 1890. Основан преди 185 години, Castarède е най-старата къща на Armagnac във Франция, произвеждаща напитки с традиции.
Цена 1700–2400 $.



 Денят на Благодарността
Шардонето Meursault Les Tessons е префкният избор за ястия от Деня на благодарността.
Цена 1500–2000 $.




Уютна Коледа с пуловери
Louis Roederer 2008 е мечта за вино, което може да бъде споделено между приятели на празнично събиране. С изключително плодоносен и пикантен вкус, Louis Roederer ще Ви даде празничния дух за нула време.
Цена 74.95 $.





Празнично коктейл парти
Нищо не е по-празнично от шампанското Krug Brut, а това ярко предложение е цели три литра.
Цена 2200–2800 $.

Няма коментари:

Публикуване на коментар