Страници

Архив

неделя, 12 ноември 2017 г.

Ресторанти и кафенета от филми, които можете да посетите в реалния живот

Serendipity от филма "Знак на съдбата"
Serendipity 3 е мястото известно в Ню Йорк с ролята си в романтичния филм от 2001 г и с известния си горещ шоколад Frrrozen. Същото сладко изкушение е споделяно от Джон Кюсак и Кейт Бекинсейл в "Знак на съдбата". Заведението е винаги претъпкано и трябва да се изчакате поне час, за да седнете, но си заслужава. 
 


Клуб 21 от филма "Уолстрийт"
 Клуб 21 е един от най-емблематичните ресторанти в Ню Йорк. Той е с богата история на участие, като фон на многобройните Оскар печеливши филми. Клубът е избран и за сцена от филма "Уолстрийт", където Майкъл Дъглас и Чарли Шийн се срещат.


Барът от филма "Изгубени в превода"
Истинското име на бара е New York Grill и се намира в пет звездния хотел Park Hyatt в Токио. Луксозното заведението е перфектното място за случайна среща, което е точната предпоставката за филма на София Копола от 2003 г. с участието на Скарлет Йохансон и Бил Мъри. Най-малкото, това е място, където да се насладите на зашеметяващите панорамни гледки към града.




Cafe Lalo от филма "Имаш поша"
 Уютното кафене в Ню Йорк е запазило истинското си име и във филма. Там е мястото, където Мег Райън и Том Ханкс се срещат за пръв път в романтичната комедия. Cafe Lalo редовно се посещава и заради очарователната му атмосфера и примамваща витрина, пълна с бисквитки, сладкиши и пайове
.





Няма коментари:

Публикуване на коментар