Страници

Архив

неделя, 29 януари 2017 г.

Формата на лицето казва кой си


www.clairebg.com

Формата на лицето може да разкрие нашата личност и подход към живота на база сходни линии с геометрични форми. Някои хора не принадлежат изцяло към една категория лица и могат да бъдат съпоставени към комбинация от два вида и да носят съоветните им характеристиките.

Правоъгълно лице
Издължени лица със симетрична ширина в горна и долна част.
Хората от този тип са умни и рационални, обикновено те планират всичко и не обичат да говорят за чувствата си. 

Сърцевидно лице
Лица с широки чела и тесни брадички. Те са типични за упоритите хора с голяма вътрешна сила, които могат да бъдат доминиращи, но в същото време притежават креативност, добра интуиция и енергичност.


Овалнo лицe
Те са по-дълги, отколкото широки с челюст по-тясна от скулите с лек овал към челото и брадичката. Тези хора винаги знаят какво да кажат в точното време и на точното място, притежават прецизност и практически умения.

Ромбоиднo лицe
Лицата са широки в центъра и се стесняват към челото и брадичката. Те са типични за хора, които обичат да контролират всичко с фокус върху детайлите, с високо качество на работата и добра комуникация.

Кръглo лицe
Кръглото лице се характеризира с широка линията на косата и пълнота на бузите под скулите. Това са щедри и приятелски хора, които са готови да поставят останалите хората пред всичко.


Квадратнo лицe 
Квадратните лица са с широка линия на косата и квадратна челюст. Това са хора, които обикновено не се страхуват от трудности, аналитични са и вярват в способностите си.

Триъгълнo лицe
Лицата с крушовидна форма са лицата, с по-тясна горна от долна част. Хората с това лице искат да контролират и за това често са много успешни, също така са и много артистични.







#claire #clairebulgaria #clairebg #подаръци #бижута #бали #перли #амулет #чаши #коприна #тефтери #бизнес #ръчно #дизайнерски #кутии #камъни

Няма коментари:

Публикуване на коментар