Страници

Архив

понеделник, 24 октомври 2016 г.

Изумителна бамбукова къща на остров Бали

www.clairebg.com

Изумителната бамбукова къща Sharma Springs е най-новото попълнение в комплекса Green Village, намиращ се сред разкошна тропическа растителност на остров Бали. Разположена в долина по поречието на свещената река Аюнг, тази 6-етажна еко къща се простира на 750 кв.м. и е празник за очите и витрина на бамбуковия дизайн. Главният вход представлява огромна бамбукова тръба даваща достъп до 4-тия етаж, където са разположени дневната и кухнята.



Sharma Springs включва 6 етажа с 4 спални, кухня, хол и трапезария с приказна гледка, офис работна площ на най-високото ниво, медийна зала, детска стая и външна зона за барбекю. Всички стаи са обзаведени с мебели от бамбук, които перфектно допълват дома. 
Тя предлага комбинация от зашеметяваща колекция от луксозни подове, стени, тавани, стълбища и парапети. Дори покривът е изработен, чрез иновативно подреждане на бамбукови летви. 


Нестандартният дизайн на Sharma Springs е истинско произведение на изкуството и предоставя на гостите си естествен допир с природата сред пълен лукс. Считана за един от най-добрите примери на устойчив дизайн, еко вилата е напълно ръчна изработка и глези сетивата с иновативност и природосъобразност, зареждайки с енергията на остров Бали.




Няма коментари:

Публикуване на коментар