Страници

Архив

понеделник, 22 август 2016 г.

Коктейлно пътешествие във времето


www.clairebg.com

Новото коктейлно меню в бар Gong в петзвездения хотел Shangri La в Лондон вдига летвата в луксозните заведения в Западна Европа на най-високо ниво. Барът удивява с възхитителна панорамна гледка от 52-ия етаж, а дизайнът му с модерна азиатскa естетика напомня на традиционните будоари на Запада.

 ''Кръговратът на живота''  - така е наречено менюто съставено от 18 интригуващи творения, разделени на 4 групи. Всеки един коктейл е вдъхновен от етап от живота, носещ познати настроения и спомени - от прости и безгрижни моменти до дръзки удоволствия и богат опит.

Чудните години
Това, което обичаме в нашето детство, остава в сърцата ни завинаги. Животът е безгрижен, лесен, носещ радост и магия: вкусове на шоколад, шведки пунш, амарети, фастъчено масло и портокалов цвят.
Първата целувка
Има спомени, които никога не се забравят. Безрасъдни, рискуващи, безстрашни, отдадени на забранения плод: 
 златни перли, цитрусови плодове, морски водорасли и шампанско.
Възрастни
  Възрастта, не като фактор, а като състояние на ума -
мъдри смели и уверени. Подготвите се за мулти-сензорна текстури: лавандула, жен шен, лимон, виолетова сода и ружа, 
Старата школа
С богати аромати, които допълват изискания вкус и даряват с гордост и спокойствие на достигнатите поститежия в живота: бадемови бисквити, ликьор от кисело мляко, джинджифил, червена боровинка и абсент.



Бар Gong запазва политика на минимална консумация от £ 30 на човек с разпределени маси за час и половина. Коктейлите варират от £9 до £18. Дрес код - кежуъл.
Пътешествието във времето на фона на визхитителния панорамен изглед прави бар Gong идеално място за коктейли - релакс и тонус през деня, блясък и съблазън през нощта. 

#подаръци #бижута #бали #перли #амулет #чаши #коприна#тефтери #бизнес #ръчно #дизайнерски #кутии #камъни

Няма коментари:

Публикуване на коментар